Aarøsund Badehotel

Aarøsund BadehotelAarøsund Badehotel er beliggende med den skønneste udsigt til Lillebælt og til den lille ø Årø. Under en omfattende renovering i 2003 blev badehotellet ført tilbage til sin oprindelige stil fra 1930erne.

Badehotellet giver sine gæster rig mulighed for i ro og mag at nyde et ophold i flotte og idylliske omgivelser. Badehotellet er ofte rammen om store fester, bryllupper og andre arrangementer som ølsmagninger og vinsmagninger.

Værelserne
Hotellets værelser er alle beliggende på 1. og 2. sal, mens man i stueplan finder a la carte restauranten, selskabslokalerne og receptionen. I hotellets kælder finder man en hyggelig krostue, hvor man kan nyde et glas vin eller en velskænket fadøl.

Romantik og hygge er det første indtryk man får af værelserne og suiterne på Aarøsund Badehotel. En overnatning består ikke kun af at sove, men også i høj grad at nyde roen og de flotte omgivelser.

Alle værelserne er indrettet med sans for det romantiske, og er smukt indrettet med sine egne farver og møblement. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet, TV og gratis internet. En overnatning i 2012 koster fra 850 til 1.400 kr og er inklusiv morgenmad.

Aarøsund Badehotel
Ved Færgegården 1
Årøsund
6100 Haderslev
Telefon 74 58 41 73
www.aarosundbadehotel.dk

About skribent