massage

Anmeldelse af Grand Hotel Struer

Her er en oplevelse, som ingen bør gå glip af. Hvis du også trænger til en pause fra hverdagens stress og jag, så pak bilen, og tag partneren eller veninden med til en skøn ferie på Grand Hotel Struer. Her har du mulighed for at koble af fra de daglige udfordringer, komme tættere på dig selv og din partner og tage hjem igen med fornyet energi.

Afslapning for enhver smag

Grand Hotel Struer er et hyggeligt og luksuriøst hotel med beliggenhed nær det smukke Vesterhav. De omliggende byer er Lemvig, Holstebro, Thy og Vinderup, hvor du både kan finde små, hyggelige shoppinggader og flot natur.

Hotellet har over 100 års erfaring på bagen og ved præcis, hvad der skal til for, at du får et afslappende ophold. Hotellet tilbyder forskellige pakker, du kan vælge i mellem alt lige fra et afstressende golfophold til wellnessophold med hamam behandling. Læs mere her om wellnessophold på Grand Hotel Struer.

Der er altså noget for enhver smag, og du skal bare vælge det ophold, du kunne tænke dig at opleve. Uanset hvad garanteres du et hyggeligt ophold med mulighed for forkælelse.

Rejser du i forretningsøjemed stiller hotellet også konferencelokaler, mødelokaler og grupperum til rådighed. Grand Hotel Struer kører et samarbejde med Folkets Hus i Struer, hvilket giver dig og dit firma mulighed for at låne lokaler med plads til ca. 100 personer. Efter en produktiv arbejdsdag kan de ansatte trække sig tilbage til et af de 70 hotelværelser med eget badeværelse og TV, som hotellet råder over.

Bliv forkælet hos Kurbad Limfjorden

Grand Hotel Struer ligger i en god afstand til både naturen og byen og kun 100 meter væk fra hotellet ligger Kurbad Limfjorden. Her har du mulighed for at få forskellige behandlinger fx massage, bodyscrub og selvfølgelig hamam kurbad.

Vær opmærksom på, at der skal bookes på forhånd, og at du også har mulighed for at booke private arrangementer.

Gode spisesteder og sjove aktiviteter tæt på dig

Efter en lang dag med selvforkælelse og spa begynder sulten at melde sin ankomst. Derfor har du mulighed for at benytte dig af hotellets take away-ordning, hvor du kan vælge mellem lækre retter til at stille din sult. Du kan nemt bestille din mad over nettet om formiddagen, og så er din mad klar til afhentning om aftenen. Scous Brasserie og Bar, der tilbyder take away, ligger lige ved siden af hotellet.

Du kan også finde masser af spændende spisesteder og restauranter i en af de nærliggende byer, og så køre hjem til hotellet igen om aftenen for at sove.

Der er mange spændende steder at se under dit ophold hos Hotel Grand Struer. Udover de flotte omliggende naturområder og Vesterhavet kan du også bruge dagen på at besøge den flotte blomsterpark Jesperhus, der ligger 55 km fra hotellet eller en spændende og lærerig tur til Mønsted Kalkgruber, der ligger 40 km væk fra hotellet.

Se hotellets hjemmeside, hvor du kan få mere inspiration til, hvilke attraktioner I ikke må gå glip af under jeres ophold. På hjemmesiden kan du også læse mere om de forskellige opholdspakker, og alt det praktiske, herunder hvornår I skal tjekke ind og ud.

Et ophold på Grand Hotel Struer er absolut et besøg værd, og du har mulighed for at slappe af, blive forkælet og vende tilbage til hverdagen med ny energi og gåpåmod.

About skribent