Fancy food

Anmeldelse: Club Riva er perfekt til enhver form for fest

Nogle gange er der ting, som skal fejres lidt mere end andre. Disse traditionsbundne begivenheder som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage kræver lækker mad, formidable lokationer og en aften med service og højt humør, men hvor finder man alt dette henne? Et godt bud er Club Riva ved Rungsted Havn. Vi har i forbindelse med en bryllupsfest været forbi stedet, og hvis du vil vide det, så manglede der intet.

Kort og godt om Club Riva

I smukke Rungsted ligger en mindre havn. Ved denne havn ligger smukke både. Bag havnen finder du idylliske Rungstedgaard og hyggelige Rungsted kro. Overnatter du her, skylder du dig selv at besøge Club Riva. En klassisk lystbådshavnsinspireret bygning hvor restaurant, bar og selskabslokale er kombineret. Her er det oplagt at spise frokost, aftensmad samt at holde større fester. Maden er en klassisk kombination af hverdagscafé og finere spisning, og du er med til at sætte stemningen. Du kan vælge burger og pommes frites, men du kan også få et kroghængt stykke kød med passende vin. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Club Riva er et besøg værd.

Smukke lokaler til enhver begivenhed

Da bryllupsparret trådte ind i lokalerne hos Club Riva, havde jeg fokus på lidt noget andet end dem. Med denne anmeldelse for øje vurderede jeg nemlig lokalernes evne til at fremhæve parret. Og det gjorde lokalerne rigtig fint. Lokalerne er enormt fine, samtidig med at det er selve arrangementet, der er i fokus. Dig, gæsterne og fejringen af begivenheden kommer i fokus. Med andre ord er der rig mulighed for at skræddersy opstillingen af borde, gøre brug af rummet til det arrangement, man nu en gang skal holde og til at bringe musik ind udefra. Lokalerne er dermed perfekte til alt lige fra firmafrokoster til konfirmationer, eller hvad der nu ellers skal fejres.

Men hvad med maden?

Der er sjældent noget mere skuffende end en bøf, der ikke lever op til prisen, en burger der ikke lever op til forventningerne eller en servering af fisk, der ikke er blevet kælet for. Får man serveret sådan noget hos Club Riva? Tvivlsomt! Jeg har været på besøg to gange både som restaurantgæst og bryllupsgæst, og jeg har endnu til gode at blive skuffet over maden. Maden på Club Riva lever i den grad op til både anretning og priser, og kvaliteten kan man virkelig smage er i højsædet. Der er styr på, hvordan en tatar serveres, og hvordan en ribeye skal steges.

Til maden hører desuden vin, et velovervejet menukort og et godt personale. Det finder du også hos Club Riva, i og med at du er i fokus, uanset om du er restaurantgæst, konfirmand, eller om du bare skal have en drink. Med andre ord er der simpelthen styr på tingene, når du er gæst hos Club Riva.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Til slut skal det nævnes, at Club Riva er værd at køre langt for. Ikke nok med at maden og mulighederne er suveræne, beliggenheden er ligeså. Du finder Club Riva nede til havnen i Rungsted, hvilket giver en ganske særlig atmosfære både inde og ude, dag og nat. Udsigten er ganske enkelt endnu en prik over i’et.

About skribent