hotelritz

Anmeldelse: Velkommen til smukke Hotel Ritz

Når du træder ind i det smukke og arkitektoniske Hotel Ritz i Aarhus, er der lagt i kakkelovnen til en dejlig og hjemlig oplevelse med overnatning i Aarhus, som byder på en hoteloplevelse i topklasse. Du bevæger dig ind ad en smuk indgang tæt ved banegården i Aarhus, og her træder du ind på et klassisk boutique-inspireret sort/hvidt gulv i tern. Herfra er stilen ligesom lagt. Stilen er nemlig gennemført på hele hotellet, og du er som gæst ikke i tvivl om, at det er hensigten. Ej heller er du i tvivl om, at det fungerer på et klassisk hotel som dette. Der er respekt for historien, respekt for branchen og respekt for dig som gæst på Hotel Ritz.

Smukt hotel og imødekommende personale

Som du måske allerede har fornemmet, er denne anmeldelse uden tvivl en positiv én af slagsen. Som gæst føler du dig velkommen fra første skridt ind ad hoveddøren, og til du igen forlader dit midlertidige hjem. Et hjem i smukke rammer og med imødekommende personale, som vil være støbeskeen for dit gode ophold og din gode overnatning i Aarhus.

Du vil mærke, at der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Værelserne er nye, men der er stadig respekt for hotellets og bygningens historie. Lyse rum, flotte farver og en perfekt balance er, hvad du får, uanset hvilket af hotellets værelser du har booket dig ind på.

Kvaliteten ligger desuden også i det personale, som tager imod dig, hver gang du kommer ind på hotellet. Du får høj service, og du får ligeledes et kendskab til byen, hvis du spørger ind til det; gastronomisk såvel som information om shopping, attraktioner og andre ting, man kan give sig til. Bare spørg og udnyt, at du er kommet til det rette overnatningssted i Aarhus.

En hurtig bid mad på MASH – eller på tur i gastronomien

Som gæst står du overfor et svært valg: Hvor skal aftensmaden indtages? Umiddelbart har du to muligheder, som er mere end nemme for dig som gæst. Første mulighed er at gå ind til naboen via lobbyen. Herfra træder du nemlig ind på MASH – en restaurant, som er blandt byens (og landets) bedste spisesteder. Her får du nemlig kød i verdensklasse.

Du kan også vælge at booke dig ind på Hotel Ritz’ gourmetophold. Her får du ikke kun en oplevelse med hensyn til din overnatning, men også med hensyn til maden. Hotellet samarbejder nemlig med en af byens andre gode restauranter: Restaurant Mellemrum. Til en god pris får du således et ophold på hotellet og en middag på en fantastisk restaurant. En god ordning, som du med stor fordel kan vælge.

Et værelse til dine behov

Som hotel kan det være svært at spænde bredt og tilbyde værelser til mange forskellige mennesker. Men det formår Hotel Ritz alligevel. Om denne evne ligger i bygningens værelser, i personalets evne til at kende deres gæster eller i kendskab til branchen er svært at vide. Uanset hvad har du mulighed for at bygge et værelse til netop dine behov. Der er normale værelser til den almene gæst, men der er også rig mulighed for at opgradere og vælge plus-værelser eller sågar superior-værelser. Valget af dit, men ethvert valg er godt som overnatning i skønne Aarhus.

About skribent