Bombay Sapphire

Bombay Sapphire er et ginmærke med en karakterisk blå flaske. Opskriften på denne herlige gin, daterer sig tilbage til 1761. Opskriftens ingredienser er kendte for offentligheden, men selve blandingsforholdet forbliver mærkets hemmelighed. 

I slutningen af 1800-tallet drak det britiske overherredømme i Indien kinin i form af Tonicvand for at beskytte sig mod den frygtede malaria. For at lette indtagelsen blandede man gin i.

Personligt lærte jeg for alvor at sætte pris på denne eksklusive drik på Olsobåden, hvor en kammerat insisterede på, at jeg skulle lære kunsten at drikke dry martini. Som timerne blev små og glassene større, steg min kærlighed til denne drikfra det klassiske drinksglas på tynd stilk. Man føler sig som en bedre James Bond, når man bestiller en Dry Martini og lige præcis i denne drink, som består af Gin og Vermouth, er det ikke ligegyldigt hvilket ginmærke man forsyner sig af. Grundet Bombays Sapphires meget blide smag, kan man tillade sig adskilligt mere gin end den normale 20:1 ratio foreskriver.

Bombay Sapphire distribueres af Bacardi og blev lanceret i 1987.

Fakta
www.bombaysapphire.com

About skribent

Skriv et svar