Brdr. Price åbner restaurant i Tivoli

Brdr. Price åbner restaurant i Tivoli i GlassalenNår Tivoli slår dørene op til en ny sæson den 12. april bliver det med fornyelse på restaurant-fronten.

De madglade og folkekære brødre, Adam og James Price, har sammen med deres samarbejdspartnere fra Dragsholm Slot indgået en aftale med Tivoli om at åbne restaurant i lokalerne i Glassalen, som tidligere rummede The Paul.

Restauranten vil byde på de bedste, danske smørrebrød til frokost og livretter fra det klassiske, danske køkken om aftenen.

“Da Tivoli henvendte sig og tilbød os de fantastiske lokaler i Glassalen og nogle fornemme muligheder, var det svært at holde ideerne og begejstringen tilbage. Det giver utrolig god mening for os at indlede et samarbejde med Tivoli – ikke mindst da Price-familien har mere end 160 års historie til fælles med Haven. Det var sådan set Tivoli, der udkonkurrerede vores forfædres teater på Vesterbrogade i 1840’erne. Pricerne rykkede dengang med ind i Carstensens Tivoli og blev stjerner på Pantomimeteatret. At vi nu åbner restaurant i Haven næsten 170 år efter, kan ses som et udtryk for samme ræsonnement: “If you can’t beat them – join them”, fortæller Adam Price.

Klassisk dansk med et glimt i øjet
På Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade er menukortet præget af brødrenes kærlighed til ikke mindst de franske og italienske klassikere. I den nye restaurant i Tivoli vil køkkenet fokusere på traditionsrig dansk mad af danske råvarer, men ønsket om at skabe en personlig og hyggelig atmosfære med en undertone af humor og et glimt i øjet bliver fælles for spisestederne.

“Madstilen skal være præget af vores store kærlighed til det klassiske, danske køkken. Til frokost vil vores kolde jomfruer smøre og anrette smørrebrød af de bedste, danske råvarer med respekt for traditionen, men bestemt også med plads til lidt fornyelse. I forbindelse med frokosten har vi også et ønske om at genintroducere nogle de skønne konditorkager, som førhen blev serveret i Haven – Tivolikagen, kartoffelkagen og napoleonskagen,” siger James Price.

Om aftenen vil restaurantens menukort rumme elskede danske retter, som de fleste af os har et forhold til eller et minde om. Rejer – når rejerne er bedst – og danske asparges i sæsonen. Engelsk bøf, sprængt oksebryst med peberrod, klassisk dansk sommerbuk, krustader med skaldyrsfrikassé, kræmmerhuse med flødeskum, karamelrand og meget mere. Restaurantens indretning vil tage udgangspunkt i Pricernes historie i Tivoli og hele traditionen omkring gøgl, pantomime og Commedia dell’Arte.

About skribent