Comwell Kellers Park SPA

Den 1. marts 2008 åbnede Comwell Danmarks første 5-stjernede konference- og Spahotel.

Forud var gået en næsten to år lang og 150 millioner kroner dyr ombygning og istandsættelse af det tidligere sanatorium i Brejning ved Vejle Fjord.

Redaktionen har besøgt Comwell Kellers Park Hotel & SPA, og må nikke anerkendende til anprisningerne om, at man her åbner for afslapning, nydelse og velvære til fem stjerner.

Kellers Park spa

Allerede fra man kører ind langs fjordvejen og parkerer foran de imponerende bygninger fornemmer man, at der venter en særlig oplevelse forude.

Ved de smukke omgivelser ved Vejle Fjord byder Kellers Park på statelige omgivelser med de bedst tænkelige rammer om oplevelser for hoved, krop og sjæl.

Der er en helt særlig og meget behagelig duft på Kellers Park og man betjenes af et venligt og imødekommende personale. I det hele taget fornemmer man, at tempoet bliver taget ud af hverdagens stres og jag.

Behandlinger og AquaSpa

Kellers Park tilbyder blandt andet stenmassage, aromamassage, helkropsmassage, ungarsk lerindpakning, bodyscrub og karbad, oliemassage, hovedbundsmassage og voksbehandlinger. Alt dette er mod betaling, men som overnattende gæster har man til gengæld gratis adgang til hotellets store AquaSpa afdeling med kolde og varme bassiner, spa, flere saunaer og udendørs hottub med udsigt over Vejle Fjord.

AquaSpa indeholder således relaxsauna, en stor Amfisauna, dampbad, fodbade, en hot pool med 38 grader varmt vand, tropical showers hvor vandet falder let masserende på skuldre og nakke.

Man bør heller ikke snyde sig selv for oplevelsen i koldtvandsbassinet, hvor det 8 grader kolde vand stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick. Denne form for indendørs vinterbadning er ganske vanedannnende.

Spaområdet byder også på opvarmede brikse, hvor man bare kan slappe af og en isfontæne, der drypper is ud, der kan bruges til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning efter saunabesøg eller dampbad. Isen skulle især stimulere blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

Kombinationen af de mange forskellige behandlinger, det afvekslende spaområde og den venlige betjening gør at opholdet hører til de bedste vi har oplevet her i landet.

Kellers park badeværelse

Fakta
Comwell Kellers Park

H. O. Wildenskovsvej 28, Brejning
7080 Børkop
Telefon: 7641 1717
Læs mere om Comwell Spa her

About skribent