Danmarks bedste netpris på Zinfandel-vine fås hos Den Sidste Flaske

Dette indlæg er sponsoreret af den / de hjemmesider, der linkes til.

På bare et år efter opstarten af webshoppen Den Sidste Flaske formåede vinforhandleren at øge sin vækst med 300-400 %. Det var under coronakrisen i foråret 2020, at de hjemsendte danskere higede efter kvalitetsvin til gode priser. Derfor var godt, at Den Sidste Flaske leverede vin hjem til døren – endda kun ved køb af seks flasker. Der gik ikke lang tid, før danskerne fik øjnene op for virksomheden, som for alvor fik travlt med at levere vin. Den Sidste Flaske har lige siden haft travlt med at sende vine som Zinfandel og Riesling hjem til danskerne.

Spar 20-70 % på vine af allerhøjeste kvalitet

Den Sidste Flaskes koncept er simpelt. De sælger vin online, og 365 dage om året kommer der en ny kvalitetsvin på tilbud. Tilbuddet gælder kun den dag, og man kan spare minimum 20-70 % i forhold til konkurrerende netpriser.

Hos Den Sidste Flaske er man altid garanteret Danmarks bedste netpris på de tusindvis af vine. For at sikre det tjekker de altid Vivino, Wine-Searcher, Google og andre webshops for, om der skulle findes nogle billigere vine andre steder. Finder en kunde en billigere vin et sted på nettet, slår Den Sidste Flaske prisen med det samme.

Som en ekstra bonus sender firmaet allerede fragtfrit ved køb af seks flasker. Dette er ikke noget, man ofte ser i branchen. Det kombineret med særlige vine har gjort, at Den Sidste Flaske er meget populær.

Populære druer som Zinfandel og Pinot Noir

Selv den mest kritiske og største vinekspert vil kunne finde en vin hos Den Sidste Flaske, der falder i god smag. Hos firmaet er der nemlig mange forskellige druer at finde. Er det rødvin, man er på udkig efter, tilbyder de både druerne Zinfandel og Pinot Noir, som er yderst populære inden for vinverdenen. Er man mere til hvidvin, er Riesling også at finde på webshoppen. De forhandler også portvin, champagne, andre mousserende vine, rosé, cider og meget mere.

Hos Den Sidste Flaske har de også populære smagekasser, der giver den enkelte mulighed for at smage forskellige vine og gå på opdagelse i de forskellige smagsnuancer. Derudover er de også blevet særligt populære ved at inddele forskellige slags vine i smagskategorier på webshoppen, så man selv kan udforske de smage, man godt kan lide.

Udvider med spiritus og delikatesser

Den Sidste Flaske forhandler alt godt til ganen, og snart er der ikke kun tale om flydende delikatesser. På grund af firmaets store vækst har de nemlig planer om at udvide deres sortiment. De ønsker, ud over at levere vine, også at levere spiritus og generelt en masse forskelligt inden for gastronomi. Et godt glas vin hører til god mad, og derfor kan man snart få en samlet pakke hos Den Sidste Flaske.

Derudover har firmaet planer om at udvide i 2021, hvor lagerkapaciteten bliver større på Lundsbjerg i Aabenraa. Det gør, at de kan levere fra dag til dag, som de indtil videre ikke har haft mulighed for. Det giver forhåbentlig endnu flere tilfredse kunder, som kan nyde deres kvalitetsvin fra bestillingen dagen før.

About skribent