Den Røde Cottage får Michelin-stjerne

Den Røde Cottage i Klampenborg får Michelin-stjerne

En af vinderne ved 2012-udgaven af Michelin-guiden var Den Røde Cottage i Klampenborg, der fik tildelt en enkelt af de eftertragtede stjerner.

I maj 2010 åbnede Anita Klemensen for en helt ny gourmetrestaurant ude i skoven. Med sig i bagagen havde hun fem års erfaring fra den anmelderroste Restaurant 1.th.

Anita Klemensen overtog både Den Gule Cottage på Staunings Plæne ved Bellevue med udsigt over Sundet og Den Røde Cottage, som ligger i en lysning i skoven. Drømmen var dengang af forvandle Den Røde Cottage til en gourmetrestaurant og med 1 Michelin-stjerne skulle det være bevist.

Anita Klemensen er i kompagniskab med Lars Thomsen, der blandt andet har været på Dragsholm Slot.

Restaurant Den Røde Cottage har fra oktober til og med april åbnet mandag til lørdag fra 18-24 og fra maj til september også om søndagen. Frokost er også en mulighed, men kun ved forudbestilling og mindst 8 personer.

Restauranten serverer enten 3, 5 eller 7 retter til henholdsvis 450, 550 eller 650 kroner. Og en tilhørende vinmenu med et tilsvarende antal glas og til samme pris.

Den Røde Cottage er i øvrigt tegnet af arkitekten Gottlieb Bindesbøll, der også er kendt for Thorvaldsens Museum i København.

Den Røde Cottage
Strandvejen 550
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 90 46 14
info@dengulecottage.dk

About skribent