Envy Vodka


Det er ikke hver dag, der kommer en ny luksusvodka på markedet. Og slet ikke at folkene bag har rødder i det danske. Men med den nye Envy Vodka er det både dansk og eksklusivt.

Folkene  bag er Dawid Seland og faderen Mick Seland, som har mange års erfaring fra sit arbejde som brænderiarbejder på De Danske Spritfabrikker i Grenaa.

Envy Vodka er brygget på rug og har en spiritusprocent på 40. Smagen er mild med et strejf af den tilsatte vanilje. Folkene bag har netop ønsket at vodkaen smagsmæssigt skal være lettere tilgængelig. Mange tror at vodka per definition er stærk og ikke smager af noget og desuden efterlader en brændende smag i munden. Med Envy Vodka forsøger man at ændre den opfattelse.

For at adskille sig fra billigere konkurrenter er Eny filtreret hele fem gange, mod de normale tre. De ekstra filtreringer sørger for at fjerne samtlige bismage og urenheder fra produktet.

Intentionen med mærket er naturligvis at vodkaen skal smage ekstraordinært godt, men smag alene gør det ikke, hvis man skal være det naturlige førstevalg på natklubber rundt om i verden. Derfor har man fået specialfremstillet en flaske med et changerende  diamant-hologram på forsiden.

Envy Vodka skal med tiden finde sin naturlige plads på førende natklubber og i udvalgte vinhandlere rundt om i verden.

Du kan læse mere om produktet på www.envy-vodka.com

About skribent