Fakkelgården

Udsigt til fjorden fra FakkelgaardenSiden 1992 har Fakkelgaarden åbnet dørene for både spisende og liggende gæster, som kan nyde en fantastisk gæstfrihed kombineret med spændende gourmetmad.

Bygningerne som idag huser sovende gæster og højt besunget kogekunst har tidligere været bl.a. vandrerhjem, kursusbygning og lejrskole.

En væsentlig del af maden på Fakkelgaarden er udsøgte råvarer. Man anvender i videst muligt omfang økologiske og hjemmelavede og hjemmedyrkede ingredienser. Man har egen konditor og rygeovn.

Restaurant Fakkelgaarden er placeret i naturskønne omgivelser med bøgeskov, hav og den historiske Gendarmsti
som nærmeste nabo.

Hotellets anmelderroste gourmetrestaurant er placeret i det karakteristiske runde tårn, så man vitterligt kan nyde gastronomi på højt plan med udsigt over fjorden.

Man har naturligvis mulighed for at starte en god aften i stedets vinkælder, som er en af landets største. Når først vinen er gået i blodet bør man naturligvis lade bilen stå og her byder Fakkelgården på gode overnatningsmuligheder. Stedet er flere gange rost til skyerne for et ualmindeligt godt forhold mellem pris og kvalitet når man vælger en af de attraktive pakker med både menu og overnatning.

Fakta
Hotel Fakkelgaarden
Fjordvejen 44, Kollund
6340 Krusaa
Telefon 73 67 83 00
www.fakkelgaarden.dk

About skribent