Forkæl din partner med et skønt weekendophold

Trænger jeres parforhold til et boost? Så kan det være, at nogle af de mange skønne og billige weekendophold er lige præcis det, I har brug for. Det kan være svært at bevare romantikken i en travl hverdag med arbejde, børn, indkøb og lavpraktik. Og det er synd. For er der noget, der kan skabe dårlig stemning derhjemme, så er det, når mor og far kun er forældre og aldrig kærester. 

Det er ikke blot dejligt, men ofte helt afgørende, at træde ud af hamsterhjulet for en stund. Det er vigtigt at have gode nærværende samtaler og kigge hinanden dybt i øjnene en gang imellem. Gå lange ture og lade mobiltelefonerne blive derhjemme, sove længe sammen og måske endda have tid til en hyggelig brunch.

Mulighederne er mange, når det kommer til at bruge kvalitetstid sammen som par. Det handler bare om at tænke lidt ud af boksen og overveje, hvad I begge to kunne finde glæde i at lave sammen. Hvis I mangler lidt inspiration eller et sidste skub til at få bestilt det helt rette ophold, så læs med her. Vi har samlet forskellige typer af weekendophold, der alle har afslapning og romantik i fokus. Forkæl din partner med lidt luksus, og giv forholdet en vitaminindsprøjtning, der holder i mange år frem. 

Nyd hinanden på weekendtur i smukke omgivelser

Uanset hvor i landet I bor, er der rig mulighed for skønne afbræk i en stresset hverdag, hvor I kan nyde hinandens selskab. Bor I i det sønderjyske, kan I fx tage et smut på krophold og gå på opdagelse i en af danmarkshistoriens absolut største skattekister. Følg sporene af de tapre soldater, der kæmpede ved Dybbøl Mølle, eller spis kage på en af de hyggelige caféer i Haderslev. 

Er I tættere på Midtjylland, er Aarhus – også kendt som Smilets By – med garanti et hit. Her finder I en bred vifte af hoteller fra luksus til low key. Her er der desuden mulighed for at tage børnene med, da Aarhus byder på både skønne familievenlige strande og børnevenlige forlystelser som fx Tivoli Friheden.

Bevæger vi os lidt længere mod hovedstaden, rammer vi Odense. I Odense kan I lade jer fortrylle af H.C. Andersens eventyrlige univers og gå på hyggelige, gamle barer og restauranter. Tag en tur i teateret, eller nyd en god film i biografen, og tag så eventuelt toget videre til København næste dag. 

I København er der dømt shopping og romantik i Tivoli om aftenen. Er I til spændende arkitektur, kan I desuden med fordel lade jer indlogere på det ikoniske Bella Sky Hotel og udforske spændende bygninger af den verdenskendte arkitekt, Bjarke Ingels. Er vejret til det, kan I slutte eftermiddagen af med en tur i Øresund, inden I tager hjem til hotellet og gør jer klar til en uforglemmelig aften i Tivoli med smuk solnedgang, fyrværkeri, farverige drinks og flettede fingre. 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad I kan nå på et forlænget weekendophold i Danmark. Rigtig god tur. 

About skribent