Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel

Foto: Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel blev oprindeligt opført som pensionat i 1895 ved Gilbjerghoved på Sjællands nordkyst. Her troner det stadig på toppen af en 30 meter høj klint ved Sjællands absolut nordligste punkt, Gilbjerghoved.

Hotellet er i tre etager og har en enestående udsigt over vand og land, hvor man kan se helt til Kullen i Sverige.

Det hvide hovedhus med blåmalede balkoner blev opført i 1908 og atmosfæren fra begyndelsen af 1900-tallet er bevaret gennem den nænsomme renovering af hotellet.

Her tilbydes nostalgisk idyl i de 22 smukke dobbeltværelser med bad og toilet. De fleste har balkon og udsigt til Kullen.

Gilleleje Badehotel har i de senere år gennemgået en totalrenovering, så det i dag fremstår med lyse farver, specialbyggede senge og autentisk spisesal med trægulv og almueblå møbler. Gæsterne kan dermed opleve samme miljø og atmosfære som ved 1900-tallets begyndelse.

I badeafdelingen kan gæsterne slappe af i sauna, damp- og aromabade eller få massage.

Fra Badehotellet er der direkte adgang til en bred sandstrand, og ønsker gæsterne at opleve lokalområdet på egen hånd kan man tage halvpensionen med i form af en picnickurv eller en middag på Restaurant Gilleleje Havn.

I hotellets unikke rammer kan man holde fest, foredrag, møder, konferencer eller nyde et Wellness-ophold. Hotellet er beliggende ved Kattegat.

Alle værelser er med eget bad og toilet.

I sæson 2012 koster et kurophold på Gilleleje Badehotel inkl. 1 times massage i badeafdelingen samt en 3 retters menu 1.695 kroner per person i dobbeltværelse.

Gilleleje Badehotel
Hulsøvej 15
3250 Gilleleje
Telefon 48 30 13 47
www.gillelejebadehotel.dk

About skribent