Guide til caféer med wi-fi i København

Vi lever i en verden, hvor internettet er blevet en nødvendighed, og du kender helt sikkert til det. Er du på café, er det et must, at du har adgang til wi-fi, så du kan tjekke de sociale medier, dine mails eller give dig i kast med noget arbejde – alt sammen imens du nyder en kop kaffe og en let omgang mad.

Dog er sandheden, at selv i en storby som København er det ikke alle caféer, der faktisk har et wi-fi, du kan bruge.

Vil du gerne gå uden om disse og ind et sted, hvor de faktisk har net, kan du finde en guide her til nogle af de caféer i København, som tilbyder wi-fi.

Café Retro

Som navnet antyder, er dette ikke et sted, hvor alt er moderniseret. Det, hele caféen er bygget op om, er en retro stil, og det er virkelig et hyggeligt miljø, der er blevet skabt.

Denne café er ikke bare et sted, hvor du kommer og går, når du skal spise eller drikke, men mere et sted, hvor du bliver over længere tid for dig selv eller med venner. Stemningen er nemlig utrolig afslappende, og alle deres møbler indbyder til at flade godt og grundigt ud.

Så vil du slappe af og nyde et hyggeligt cafémiljø med wi-fi, så er Café Retro et oplagt sted at tage hen.

The Laundromat Café

Her er endnu et bud på en autentisk café, som har wi-fi, når du er på besøg. Stedet er fyldt med bøger, som du kan slå dig løs i, men faktisk er der også vaskemaskiner, så du kan slappe af og nyde en kop kaffe og en burger i hyggelige omgivelser, mens du får dit vasketøj klaret.

Baren og omgivelserne er belagt med flot egetræ, så det er et godt sted at tage hen, hvis du vil nyde god mad og kaffe, mens du læser, hygger eller ordner vasketøj.

Kaf Bar

Er du vild med kaffe og hygge, er Kaf Bar det rette sted. Her kan du nyde selv de mest finurlige kaffer, mens du sidder i dejlige omgivelser, som er skabt af de to gutter Rasmus og Mikkel.

Alle deres kaffer kan du selvfølgelig nyde, mens du sidder på de sociale medier via deres wi-fi.

MJ Coffee

Er du til en rigtig moderne café med et minimalistisk design, er det MJ Coffee, du skal smutte forbi. Her er der stort potentiale for gode Instagram-billeder og til andre sociale medier, og du kan naturligvis få det lagt op med deres wi-fi, som du frit kan bruge.

Teknologien varierer, men typisk anvendes TDC Hotspot, hvor der ligger noget YouSee teknologi bag.

Hav god forbindelse hele tiden

Vil du have adgang til nettet stort set over det hele, kan du se nærmere på TDC og deres hotspot-løsning, som dækker godt i hele landet – og mod en lille betaling kan du også bruge det udenlands.

Læs mere her om YouSee Bredbånd.
Dette var en kort guide, så du er nu klar til at være online, næsten uanset hvor du befinder dig.

About skribent