Hav en god fest med alkoholfrie drinks

Når der er noget at fejre, så resulterer det ofte i et glas bobler, vin eller kulørte cocktails. Dog kan alkohol have en enormt negativ indflydelse, hvis man er i gang med at opnå et vægttab. Alkohol indeholder nemlig mange kalorier, og hvis man gerne vil tabe sig, skal man selvfølgelig forsøge at holde kalorieindtaget nede. Dog kan man hurtigt komme til at føle sig som lidt af en partykiller, hvis man konsekvent takker nej til en lækker cocktail, når man er til fest. Heldigvis findes der en god løsning i form af alkoholfrie drinks. Her får man mulighed for at tage del i festlighederne og samtidig undgå at indtage alt for mange kalorier.

 

Nyd stadig den gode smag fra de klassiske drinks

Heldigvis er det ofte supernemt at lave drinks uden alkohol. I mange drinks er det nemlig ikke nødvendigvis alkoholen, der er det bærende element, og derfor er den ofte nem at skifte ud. Det er altså slet ikke så besværligt at lave lækre alkoholfrie drinks, når du gerne vil føle dig som en del af festlighederne. Du kan for eksempel nemt lave en fantastisk Mojito med lækre sager såsom syrlig lime, frisk mynte, rørsukker og boblende danskvand, og stadigvæk nyde den samme gode smag. Derudover kan du også sagtens nyde en kold Strawberry Daiquri en varm sommeraften med lækre ingredienser som jordbær, lime, rørsukker og sirup. For disse klassiske drinks gælder det nemlig, at det eneste element, man skal udelade, er alkoholen. På den måde kommer du ikke til at føle dig udenfor, når du deltager i festlige begivenheder, og du får stadig den samme gode smag som enhver anden.

 

Erstat de søde bobler med alkoholfri vin og champagne

Hvis du generelt ikke er særlig meget til drinks og cocktails, men er mere tilbøjelig til at nyde et lækkert glas vin eller et sprudlende glas bobler, er du måske en smule mere udfordret, når du vil igennem et vægttab. Når man er til diverse arrangementer, bliver der ofte serveret vin til maden, og et glas bobler til velkomsten. Derfor kan det også være svært at erstatte et lækkert glas vin eller champagne med en alkoholfri drink. Men heldigvis kommer der flere og flere løsninger og alternativer, som man nemt kan benytte sig af. Rigtig mange supermarkeder har nemlig et godt udvalg af alkoholfri champagne og vin, så du stadig får muligheden for at opnå den gode smag, også selvom der ikke er alkohol i. Således kan du stadig nyde et glas vin til den lækre mad eller et glas bobler til velkomsten, samtidig med at du undgår at føle dig udenfor selskabet.

 

Se efter lækre alternativer

Der findes uden tvivl mange gode alternativer til alkoholen, som er super nemme at benytte sig af. De fleste alkoholfrie drinks giver dig endda samme smagsoplevelse, og så får du god mulighed for at have en indbydende og kulørt drink i hånden, så du stadig kan føle dig som en del af de sjove festligheder. Ifølge en undersøgelse fra TV2 kan man tabe sig meget, hvis man blot undgår alkohol i en måned, og derfor kan det i den grad også betale sig, hvis man gerne vil opnå et vægttab. At droppe alkoholen for en stund er altså et godt og effektivt råd i forbindelse med vægttab, og det kan gøre en stor og væsentlig forskel på dine resultater. Derfor er det bare med at komme i gang og lave diverse lækre og alkoholfrie drinks. På den måde kan du hurtigt og effektivt opnå et vægttab, samtidig med at du har en god fest.

About skribent