hoteloasia

Hotel Oasia – Dit næste hotel i Aarhus

Når man kommer til en ny by, kan det altid være svært at skille fårene fra bukkene. Især på markedet for hoteller og lignende, kan det være svært, netop fordi vi ikke har så meget tradition for brug af hoteller herhjemme; de er relativt dyre og få, og derfor vælger mange også den billigste løsning. Den billigste løsning er dog sjældent den bedste, og du skal ikke betale særligt meget mere for en væsentlig bedre oplevelse.

Det samme er tilfældet med Hotel Oasia og deres 65 værelser. Hotellet er perfekt til en forlænget weekend, en uges ferie i Aarhus eller som stop på en tur gennem Jylland eller Danmark. Du er ikke i tvivl om, at du har betalt for et hotel, hvor omdrejningspunktet for dit ophold er service og kvalitet. Der er tale om diskret luksus, som du bør muliggøre for dig selv.

Hotel Oasia rummer nemlig mange glæder. Derfor fornemmer man også som gæst, at det langtfra er tilfældigt, at hotellet har fået den prestigefyldte ”Travellers Choice, 2017” hos TripAdvisor.

Et værelse til dit behov

Uanset hvad du er kommet til Aarhus for, så vil Hotel Oasia have et værelse, som opfylder dine behov. For modsat mange andre hoteller får du som en del af den diskrete luksus også mulighed for at vælge mellem en bred vifte af værelser: Lige fra et queen-værelse, normale dobbeltværelser til et tilbud om brudeværelset eller et af deres fem designerværelser.

Hvor de normale værelser er præcis, som et hotelværelse skal være, vil du som gæst på blandt andet brudeværelset eller et af designerværelserne genopleve hotelverdenen på ny. Senge af høj kvalitet, kunst, der er nøje udvalgt, designermøbler og smukke fjernsyn og anlæg fra B&O er nemlig blandt de elementer, som er fordelt ud på værelserne. Med andre ord er det et besøg værd, hvis du alligevel er i byen og mangler et sted at sove.

Et hotel, som kender sin by

Når du besøger et hotel i en fremmed by, vil du sandsynligvis gerne have, at personalet kender til byen. De fleste hoteller skildrer med dette, men i hvor høj grad er det nu også sandt? Som hyppig hotelgæst kan man i hvert fald ofte komme i tvivl om det. Men det sker så ikke her; du kommer ikke i tvivl. Lige fra at dit ophold starter, vil du være klar over, at du får det bedste ud af byen. Personale og hotel har et indgående kendskab til byens gastronomiske liv, handelsmuligheder, shopping og sightseeings.

Hvorhenne er det rart at gå en tur i efterårssolen? Hvor kan man nyde gode drinks? Du skal nok få svaret som gæst. Et eksempel på hotellets indgående kendskab til sin egen by kommer blandt andet til udtryk i deres Michelin- og Gourmetophold, som tager dig rundt i byens eksklusive miljø med en samlet pakke. Inkluderet er opholdet på Oasia.

Et hotel med dig i fokus

Vi har efterhånden været hele vejen rundt om hotellets stærke karakter. Det er et hotel i den klassiske forstand. Derfor vil du også opleve, at Hotel Oasia er oplagt til ethvert ferieophold: Weekendophold, gourmetophold, miniferie osv.

About skribent