Michelin-stjerner i den gode sags tjeneste

Montell & Herman søndagstaffel
Søndag den 29. april kan gæster opleve et stjernespækket hold af Michelin-kokke trylle ved køkkengryderne, mens stjernemusikere leverer lyden.

Det sker når superkokken Thomas Herman og sangerinden Maria Montell står bag et spektakulært arrangement på gourmetrestauranten Geranium i København. Overskuddet går til Familier med kræftramte børn.

Det sker ved Montell og Hermans Søndagstaffel, hvor kokken og sangerinden er gået sammen om et stort velgørenhedsarrangement.

Bag gryderne på Geranium får Thomas Herman hjælp af ikke færre end otte kolleger i kokkeskikkelse af Jacob de Neergaard, Rasmus Kofoed, Per Hallunbæk, Bo Beck, Klaus Henriksen, Francis Cardenau, Thomas Rode, Adam Price, der laver hver sin ret.

De kulinariske mesterværker kan indtages til tonerne fra Montell, The Antonelli Kvartet, Cæcilie Nordby, Maria Carmen og Benjamin Koppel samt Chris Minh Doky og Palle Mikkelborg, der aller giver koncert under middagen.

Arrangementet varer 6 timer, og hele overskuddet går til organisationen Familier med kræftramte børn. Den samlede oplevelse med ni retter og de musikalske indslag  koster 3.000 kroner.

Fakta
Montell & Hermans Søndagstaffel
Sømndag 29. april 2012 kl. 12 – 18

Dagens menu
Kaviar: Jacob De Neergaard
Østers: Rasmus Kofoed (Geranium)
Friske kammuslinger og hvide asparges: Per Hallundbæk (Falsled Kro)
Torsk: Bo Bech (Geist)
Grønt fra Lammefjorden med Unika ost: Klaus Henriksen (Dragsholm Slot)
Foie gras: Thomas Herman (Herman)
Brisler: Francis Cardenau (Le Sommelier)
Lam og morkler: Thomas Rode (Kong Hans Kælder)
Rabarber: Adam Price (Brdr. Price)

About skribent