Middag med mord

Middag med mord og mere
Den 20. juni afholdes middag på Det Lille Vineri syd for Odder.

I et arrangement, der passende kunne have overskriften “Middag med mord” kombineres to af tidens store samtale-emner, nemlig krimier og mad.

Ved krimi-arrangementet byder Det lille Vineri på en kulinarisk oplevelse i selskab med forfattertvillingerne Søren og Morten Ellemose. Gæsterne kan se frem til at nyde 3 retter dejlig mad over temaet “krimimad” og en passende vinmenu.

Tvillingeparret debuterede med trilogien Manus Albino, der udkom mellem november 2010 og november 2011. Serien, der har fået rigtig gode ord med på vejen, handler om den madglade kriminalkommisær Henning Lorentzen, og netop her kommer koblingen mellem krimi og maden. Som noget helt særligt kreerer Det Lille Vineri denne aften 3 lækre retter, som også nydes i bogen. Inden hver ret bliver gæsterne introduceret til det kapitel, hvor retten indgår. En vaskeægte krimimenu.

Undervejs i middagen fortæller de to tvillinger om hvordan det overhovedet lade sig gøre at skrive bøger sammen, og hvordan er det at tænke som terrorist og massemorder, når man er familiefar?

Brødrene beretter denne aften om terror-trilogien Manus Albino og om deres egen kamp for at forfølge drømme om at skrive.

Der vil naturligvis være mulighed for at købe signerede bøger fra de to forfattere.

Til aftenen serveres der:
Forret: Hummersuppe med delikat brød
Hovedret: Boeuf Bourguignon med bagt kartoffelmos og grønt fra haven
Dessert: Crème Brulée

Til aftenen sammensættes en lille vinmenu af økologiske vine til maden.

Prisen er blot 495,- kroner for mad, vin og oplevelse.

Som noget helt særligt får alle gæster gratis et signeret eksemplar af trilogiens sidste bind, nemlig bind 3: Havfruens Død.

Tid : Onsdag d. 20. juni klokken 18.00
Sted : Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder
Tilmelding til : lone@brandbygegaard.dk

Læs mere om arrangementet her

About skribent