Moskva har verdens mest luksuriøse forretningshotel

Leder man efter verdens mest lukuriøse hotel for forretningsrejsende skal man kigge mod øst, nærmere bestemt mod Moskva.

Her ligger nemlig Radisson Royal Hotel, Moskva og det har netop vundet den prestigefyldte World Travel Awards 2011, hvor det russiske flagskib for Radisson og det historiske landemærke for Moskva blev kåret til World’s Leading Luxury Business Hotel.

Luksus i hjertet af Moskva

The Radisson Royal Hotel, Moskva er en af de legendariske “Seven Sisters” – de sovjetiske skyskrabere udtænkt af Stalin. Den 34-etager høje bygning blev opført mellem 1949 og 1957. Bygningen genåbnede dørene i april 2010 efter tre års omfattende renovering og har i dag 497 elegante værelser og suiter samt 38 lejligheder. For gæsterne med de højeste krav har Radisson Royal Hotel, Moskva et dedikeret Executive Floor med personlig service. Hotellets 13 forskellige mødelokaler tilbyder en elegant ramme for konferencer og events. Forretningsområdet har det nyeste tekniske udstyr, og personalet står til rådighed for at hjælpe med ethvert ønske.

Gæster på Radisson Royal Hotel kan nyde en udsøgt middag i Moskva uden at behøve at forlade grunden. Hotellets ni restauranter og barer er blandt de bedste i byen, herunder iranske ”Farsi”, japanske ”Takasa” og Arkady Novikovs “Tatler Club”. Radisson Royal Hotel, Moskva tilbyder endda frokost eller middag ved Moskva floden: Hele året sejler yacht-restauranter forbi de mest seværdige attraktioner i den russiske hovedstad.

Hotellets værelser og åbne pladser er dekoreret med en samling af malerier, der omfatter mere end 1.200 originale mesterværker af russiske kunstnere fra første halvdel af sidste århundrede.

I forvejen har Radisson Royal Hotel, Moskva modtaget en lang række priser som både Ruslands og Europas bedste luksushotel for forretningsrejsende.

The Rezidor Hotel Group er en af de hurtigst voksende hotelvirksomheder i verden med 415 hoteller i drift eller under udvikling med godt 90.000 værelser i over 60 lande.

World Travel Awards er ”rejsebranchens Oscar” og blev introduceret i 1993 for at anerkende fortræffelighed i den globale rejse- og turistbranche. Afstemningen foregår blandt 213.000 professionelle i rejsebranchen, herunder rejsebureauer, transportvirksomheder og turistorganisationer i mere end 160 lande.

About skribent