Nemme retter, du kan lave på campingferien

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Bare fordi du er på campingferie, betyder det ikke, at de kulinariske udfoldelser behøver at være sat på pause. Ligeledes behøver du heller ikke bruge alle feriens lommepenge på at spise ude. Der er nemlig alverdens muligheder for at lave både spændende, lækre og nemme retter på campingferien. Det kræver blot det rette udstyr. Med en markise til campingvogn kan I tilmed sidde ude og nyde jeres hjemmelavede aftensmad, uden at aftenduggen falder på jer. Trækker det op til at blæse lidt, så er det muligt at tilkøbe markisesider, så det næsten føles, som om I sidder i et fortelt.

Let aftensmad uden tilberedning

Har du ikke muligheden for at lune din mad, eller har du bare ikke lysten til at stå for længe i køkkenet, når du er på campingferie, er der rig mulighed for at lave kolde måltider.

Et populært hit hos børnefamilien er pitabrød. Hos de fleste bagere eller i supermarkeder kan du købe pitabrød, som ikke behøver at blive lunet. Dertil kan du komme dit yndlingsfyld i – både grøntsager, dressinger og måske tun eller skinkestrimler. Det er helt op til dig.

En anden mulighed er at lave et skønt tapasbord. Køb noget blandet brød, din favoritost, lidt pølse og en god tapenade, så har du et skønt tapasbord. Er du mere i det danske hjørne, så er der også altid mulighed for at lave et lækkert smørrebrødsbord. Skal det være ekstra lækkert, så se, om din campingplads ligger tæt på en delikatesseforretning, og gør lidt ekstra ud af aftenens rugbrødsmadder.

Investér i en grill, og lav lune måltider

Er du ikke til de kolde retter dagen lang, så er der heldigvis mange andre muligheder. I dag findes der for eksempel et hav af forskellig gasgrill designet til campinglivet. De fås i store og små varianter. Nogle kan blot grille, mens andre kommer med flere funktioner og kan bruges til både pizza, steg, gryderet eller wokret. Ligeledes finder du også et bredt sortiment af køkkenudstyr lavet specielt til at imødekomme dit behov for madlavning på campingturen. For eksempel skåle og flot service i materialer, der kan holde til nogle lange køreture.

Med det rigtige campingudstyr er det kun fantasien, der sætter grænser for din madlavning. Det kan tilmed købes for en rigtig fornuftig pris hos de fleste forhandlere af campingudstyr.

About skribent