Overvejer du en varmepumpe til sommerhuset?

Efterhånden er sommerhuset blevet en populær feriemulighed herhjemme i Danmark, i særdeleshed også for os danskere selv. Med det til tider kølige vejr udenfor, kan det dog hurtigt blive en dyr omgang at opvarme et helt sommerhus med el-radiatorer. Alternativet hertil er en varmepumpe sommerhus, som du herunder kan læse meget mere om.

Varmepumpe sommerhus

Med en luft/luft varmepumpe installeret i sommerhuset begynder der pludselig at åbnes op for muligheder. Det er først og fremmest nemt at installerede en sådan varmepumpe sommerhus hos Midtjysk El Center, hvorfor den første forhindring allerede er overkommet. Dernæst kommer fordelene:

  • Du kan fjernstyre din varmepumpe i sommerhuset via Wi-Fi. Det betyder altså, at du hjemmefra, inden du overhovedet er kørt mod sommerhuset, kan fyre op for varmen, således at der er lunt allerede når du kommer frem.

  • Du kan få en komplet løsning med både levering og montering. Selvom det er nemt at sætte varmepumpen op, gør det ikke noget, at overlade lige den del til de professionelle – især når det er en reel mulighed.

  • En luft/luft varmepumpe bruger meget mindre strøm end en el-radiator. Det betyder for dig, at du kommer til at spare på el-regningen, hvilket de færreste ville klage over!

  • Du får mulighed for at forlænge sommerhussæsonen, når det bare handler om at sætte varme på – så er sommerhuset brugbart selv i vinterhalvåret.

Hvad hvis du har en brændeovn?

Først og fremmest er det værd at notere, at en luft/luft varmepumper fungerer uhyrer godt sammen med brændeovne – der er i mange sommerhuse efterhånden. Det er altså bestemt ikke en ulempe at have, nærmere tværtimod faktisk. Pumpen kan sørge for luft til at fordele varme fra brændeovnen runden, uden at bruge energi på at opvarme luften selv. Det er altså et fælles arbejde, der virkelig fungerer godt for begge parter og dig som ejer.

About api-user@api.flavo.io