Han hører til blandt Danmarks dygtigste kokke og driver idag restaurant Varna ved Aarhus.
Palle Enevoldsen hører til den danske gastronomiske elite med en stribe af branchens fineste udmærkelser og er blevet hædret for sin indsats for dansk kogekunst af Det Danske Gastronomiske Akademi.
Palle Enevoldsen har ved flere lejligheder siddet i dommerpanelet ved brancheforeningens kåring af Årets Kok.
Det kulinariske talent udspringer af det klassiske franske gourmetkøkken og Palle Enevoldsen blev udlært på Hotel Dania i Silkeborg, hvorefter han arbejdede på nogle af landets bedste spisesteder, herunder Falsled Kro på Fyn og det hedengangne aarhusianske gourmettempel Restaurant Gl. Aabyhøj.
I en alder af 26 år startede Palle Enevoldsen egen cateringvirksomhed, Sæson Specialiteter, der leverede finere madlavning ud af huset og i 1990 slog han dørene op til Restaurant Le Canard i Frederiksgade i det indre Aarhus.
De høje ambitioner med reference til det finere franske køkken blev påskønnet da Den Danske Spiseguide kårede Le Canard som Årets Restaurant i 1996.
I 2002 solgte Palle Enevoldsen Le Canard efter 12 begivenhedsrige år, og åbnede i 2004 det anmelderroste Gastronomi & Vin, inden han i 2006 kastede sig over det hidtil største projekt med genåbningen af Restaurant Frederikshøj, der hurtigt indtrådte i den danske elite af gourmetrestauranter med sit perfektionistiske og kreative køkken.
Fra 2009 indledte Palle Enevoldsen et partnerskab med kokken Wassim Hallal, og chefduoen imponerede både gæster og anmeldere frem til udgangen af 2011, hvor Wassim Hallal overtog Frederikshøj 100 procent.
I stedet overtog Palle Enevoldsen en anden Aarhus-institution, Varna Palæet, hvor han i dag driver restaurant og selskabslokaler på en af landets absolut smukkeste adresser med udsigt over Aarhus-bugten.