Påskebord på Dragsholm Slot

Påske på Dragsholm slot lammefjordens spisehusPå Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid, og gæsterne kan se frem til oplevelser, hvor naturen, gastronomien og ikke mindst historien harmonerer.

Dragsholm Slot er et af Danmarks ældste og ligger i det smukke Odsherred, hvor slottet fungerer som restaurant, hotel og attraktion og danner samtidig rammen om mange selskaber, møder og konferencer.

Dragsholm Slot er kendt for gourmetrestauranten Slotskøkkenet, men derudover findes også Lammefjordens Spisehus, der findes i sydfløjen af slottet.

I Påske serverer Lammefjordens Spisehus et stort Påskebord, der står klar alle dage i Påsken fra Skærtorsdag til 2. Påskedag.

Det store påskebord serveres fra kl. 12-15 og koster 295 kroner per person, mens børn i alderen 4-12 år spiser med for 150 kroner.

Det store påskebord i Lammefjordens Spisehus byder traditionen tro på såvel klassiske som nyfortolkede påskeretter. Her kan gæsterne nyde blandt andet slottets egen røget laks, urter fra haven, lam og beder fra markerne omkring slottet.

Menuen kort
Syltede sild med æg, rugbrød og dild
Langtidsstegt påskelam med ramsløg og persillerødder
Stegte sild med stout og honning
Sprængt kylling med peberrod og saltet hvidkål
Laks røget på hø med forårssalat
Bagte rødløg med kørvel og maltjord
Kalveterrine med sennep og kål
Æggeblommekartofler med havesyre og skyr
Varmrøget lyssej med æggecreme og karse
Danske oste
Hjemmebagt brød & smør
Æblegrød med fløde og karamelliserede kerner
Gulerodskage med havtorn og friskost

Bordbestilling er nødvendig.
Dragsholm slot
Dragsholm Allé
4534 Hørve
Telefon 59 65 33 00
www.dragsholm-slot.dk

About skribent