Svinkløv Badehotel

Svinkløv badehotelBlot 200 meter fra Vesterhavet ligger Svinkløv Badehotel som et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Helt inde i bunden af Jammerbugten står badehotellet som dengang, og den smukke hovedbygning er et af Danmarks største bevarede træhuse.

Badehotellet bestræber sig på at yde en personlig service og vise gæsterne respekt og omhu. Og meget tyder på, at den målsætning lykkedes. Badehotellet starter 2012-sæsonen fra den 20. april 2012.

I den kommende sæson er alle weekender (lørdag og søndage) allerede optaget, men man er velkommen til at kontakte hotellet for at høre om ledige værelser, da afbud jo forekommer.

Hotellet råder over 36 værelser, alle holdt i lyse farver. Værelserne har enten udsigt over havet mod nord eller de smukke bakker mod syd. De fleste af værelserne har i dag eget bad og toilet, og alle værelser er røgfrie.

Svinkløv Badehotel står endnu som det oprindeligt blev opført i 1925. Hotellet er tegnet af kgl. bygningsinspektør Ejnar Packness og har en enestående beliggenhed i et klitfredet område langt fra al anden beboelse.

Maden og vinen er en vigtig del af opholdet på Svinkløv Badehotel. Ud over a la carte servering byder restauranten hver dag på en ny menu, der hele tiden skal afspejle årstidens friske råvarer. Restauranten på hotellet er velbesøgt, og det er en god idé at bestille bord.

Priserne starter ved 910 kroner for et enkeltværelse med bad og toilet, dog kun uden for højsæsonen. I højsæsonen, der varer fra 31. maj til 31. august koster et stort dobbeltværelse m. bad og toilet 2.085 kroner per overnatning. Prisen er inkl. morgenmad samt aftenkaffe i opholdsstuen.

Fakta
Svinkløv Badehotel
Svinkløvvej 593
9690 Fjerritslev
Telefon 98 21 70 02
www.svinkloev-badehotel.dk

About skribent