Townhouse Galleria

Der var engang hvor verdens eneste syvstjernede hotel lå i Dubai. Hotellet i Dubai er stadig overdådigt og eksklusivt, men det er ikke længere verdens eneste syvstjernede hotel.

Den 7. marts 2007 åbnede hotellet Town House Galleria nemlig i Milano. Med sin syvstjernede luksus er det Europas fineste hotel – og samtidig et af de absolut dyreste.

Hotellet er placeret i hjertet af Milano på den fashionable Galleria Vittorio Emanuele II fra 1876. Her ligger hotellet i gåafstand fra nogle af verdens mest eksklusive butikker midt i Italiens mode-mekka.

Hotellet er placeret midt imellem Piazza Duomo og Piazza della Scala med kort til et væld af kulturelle oplevelser i blandt andet operaen.

Hotellets restaurant – kaldet La Sinfonia – kreerer en ny gourmet menu hver dag og tilbyder selvfølgelig et rigt udvalg af Italiens bedste vine.

Luksus er ikke billigt, heller ikke i Italien. Hotellets billigste overnatning er i Courtyard-Deluxe, der i 2012 koster 770 euro svarende til 5.725 kroner for en enkelt nat.

Badekåber og tøfler er naturligvis inkluderet sammen med vaskeri-service og skopudsning.

Og hvorfor overhovedet gå i små sko, når nu man kan stille de håndfremstillede John Lobb sko ud til butleren og lade ham om at fjerne støv fra Milanos gader efter en strøgtur?

På Town House Galleria kan man nemlig booke sig ind i suite, der giver de fleste andre hotelgæster søde drømme. I den såkaldte Ambassador Wing koster en overnatning den nette sum af 3.650 euro per nat. Det er godt 27.000 kroner, men så får man også to master bedrooms, to lounges, tre badeværelser, et gæstetoilet samt en stor spisestue med plads til 16 spisende gæster.

Ambassador Wing er placeret i et separat område af hotellet for at garantere privatlivets fred. Alene det ene soveværelse har to 42” LCD TV-skærme samt naturligvis et 20” TV placeret i badeværelset. Man skulle jo nødigt gå glip af de seneste aktiekurser.

Sammenlagt råder Ambassador wing over hele 160 kvadratmeter. Der føllger et væld af luksus med og hotellet sender hjertens gerne limousinen når man ankommer til lufthavnen. Det er jo altid velbehageligt at blive afhentet standsmæssigt og fragtet til sin suite mens man sipper champagne tilbagelænet i Bentleyens bløde sæder.

Egen butler medfølger
Til alle suiter er knyttet muligheden for egen butler under hele opholdet.

Butleren står naturligvis til rådighed og kan bistå i stort set alle aspekter. Han sørger ikke kun for at alting er planlagt ned til mindste detalje eller at temperaturen i værelset er sat til det ønskede. Glem alt om selv at booke restauranter, arrangere cocktail parties eller købe billet til teatret. Alt det sørger butleren naturligvis for.

Butleren ser naturligvis også til, at alt er perfekt i suiten med rene håndklæder, frisk sengetøj, nye blomster-arrangementer og står sågar parat til at fluffe puden inden man lader hovedet hvile efter en oplevelsesrig dag i den italienske by. Og så i øvrigt vågne til duften af friskpresset juice, frisklavet kaffe, croissanter og dagens aviser.

Town House Galleria Milano
Via Silvio Pellico 8
20121 Milano
www.townhousegalleria.it

About skribent