Trump 24K Vodka

Den allestedsnærværende amerikanske ejendomsmatador og milliardær, Donald Trump, har forlængst gjort sit navn til et varemærke. Og listen over produkter med det eksklusive Trump navn på bliver stadig længere.

I efteråret 2006 lancerede Donald en vodka under navnet Trump Super Premium Vodka. Donald Trump selv drikker angiveligt ikke spiritus, men talentet for at tjene penge fornægter sig ikke. Lanceringen af den esklusive vodka skete i samarbejde med Drinks Americas Holdings Ltd.

Dette selskab har netop indgået en aftale, der skal eksportere vodkaen til Rusland. Der forventes et salg på mindst 50.000 flasker i Rusland i 2008. For at sikre nødvendig omtale udstiller man en flaske af 24 karat guld på den kommende luksusmesse Millionaire’s Fair i Moskva den 22. november.

Selve indholdet i flasken er en vodka, der er destilleret fem gange og fremstillet af hvede og produceret i Holland af Wanders Distillery, der blev etableret helt tilbage i 1631. Den guldbelagte flaske er designet af Milton Glaser. I USA koster den almindelige udgave omkring 35 dollar per 1 liters flaske, hvilket hører til i den dyre ende. Prisen for den 24K guldbelagte flaske er ikke oplyst.

Lanceringen af Trump vodka skule gøre det til en af de mest efterspurgte cocktails i USA, hvor bargæsterne ikke længere skulle bestille den sædvanlige G&T (gin & tonic), men en T&T (Trump and Tonic).

Anmelderne har dog været betydeligt mindre begejstrede for lanceringen og givet Trump vodkaen mindre pæne ord med på vejen.

Der er endnu ingen forlydende om en dansk importør.

About skribent