Verdens dyreste chokolade

Knipschildt verdens dyreste chokoladeEr man til chokolade risikere man let, at det sætter sig. Og så er det kun en ringe trøst, at pengepungen kan lettes betydeligt, hvis man går efter de virkelig gode sager.

Passionen for chokolade kan man udleve til fulde med verdens dyreste chokolade. Der er tale om chokolade fra Knipschildt Chocolatier, der med den skyhøje kilopris kan smykke sig med titlen som verdens dyreste chokolade.

Den håndlavede Madelaine by Knipschildt skal bestilles på forhånd og leveres med et personligt kort, der forklarer hvordan chokoladen blev fremstillet og med et unikt serienummer.

Den særlige håndrullede chokolade består af blandt andet 70 procent Volrhona chokolade og fransk, sort trøffel. Hver eneste stykke chokolade koster 250 dollar, hvilket ifælge magasinet Forbes svarer til en kilopris på over 50.000 kroner og dermed en titel som verdens dyreste chokolade.

Knipschildt Chocolatier blev etableret i 1999 af Fritz Knipschildt, der oprindeligt var kok i Danmark. Blandt de mange chokolader anvender Knipschildt også chili, lavendel og havsalt fra Hawaii.

Ifølge flere undersøgelse skulle chokolade være gavnligt for kroppen på grund af chokoladens indhold af polyfenoler, som har en biologisk gavnlig virkning og blandt andet skulle kunne nedsætte forekomsten af hjertekarsygdomme og åreforkalkning.

Dertil kommer, at chokolade angiveligt skulle kunne øge kvinders sexlyst. Chokolade indeholder et kemisk stof kaldet fenyletylamin, der også findes i menneskets hjerne og er en form for naturlig amfetamin, som aktiveres, når mennesker bliver forelskede, og som kan give en følelse af lykkerus.

About skribent