Varnas nye lækkerbisken

I december 2011 gik kokkene Wassim Hallal og Palle Enevoldsen hvert til sit efter knap tre års partnerskab. De to kokke havde sammen drevet Frederikshøj og Varna Palæet i Marselisskoven i udkanten af Aarhus, men nu har Wassim Hallal overtaget Frederikshøj alene, mens Palle Enevoldsen fortsætter sit virke på Varna Palæet.

Og det betyder nye tider for Varna Palæet.

“Det er mig en stor fornøjelse at kunne fortælle, at jeg sammen med mine dygtige medarbejdere udvider forretningen på Varna med åbningen af en helt ny restaurant,” siger Palle Enevoldsen.

Onsdag den 11. januar slår kokken dørene op til Restaurant Varna –Bistro de Luxe. Her vil man fire aftener om ugen kræse om hver en gæst med klassisk kogekunst og kvalitetsvine suppleret af fantastiske omgivelser, god service og byens bedste udsigt.

Ifølge Palle Enevoldsen skal det handle om velsmag, enkelthed og om at spise godt. Det skal udføres med kvalitet, faglig stolthed og omtanke for både gæst og årstidens bedste råvarer.

For at kunne forløse ambitionen om at levere gastronomi af særlig høj kvalitet, har man valgt at servere én treretters menu til en fast pris på 325 kr.

Det vil dog være muligt at tilkøbe en ekstra forret samt en ostetallerken, begge dele til 95 kr.

Desuden vil man kunne vælge en tilhørende vinmenu til 275 kroner, som er særligt udvalgt af vintjeneren og nøje afstemt hver enkelt ret.

Til åbningen kan gæsterne få en menu, der består af ristet pighvar & jomfruhummer som ravioli med muslinger & jordskokker, mørbrad af dansk okse med selleri, rosenkål & syltede svampe samt chokoladedessert med pære, karamel & vanille.

I Varna Palæets hyggelige lounge har man mulighed for at starte med en velkomstdrink ledsaget af snacks og senere på aftenen slutte med kaffe & avec.

Restaurant Varna
Ørneredevej 3
8000 Aarhus C
+45 86 140 400
www.varna.dk

About skribent