Nede i Restaurant Kong Hans Kælder arbejder en af Danmarks allerdygtigste kokke.
Restauranten har som en af de få en stjerne i Michelin-guiden, hvilket seneste blev bekræftet med udgivelsen i marts 2012, hvor restauranten atter var at finde på listen over Danmarks bedste restauranter.
Siden starten har køkkenet på Kong Hans blot været i tre køkkenchefers varetægt. Først var det Michel Michaud, siden Daniel Letz og fra 1996 har det været Thomas Rode Andersen, der har haft ansvaret for de kulinariske anstrengelser i køkkenet, og køkkenchefens jobbeskrivelse har været uændret i alle årene: Lav det allerbedste I formår, uden overhovedet at gå på kompromis.
Thomas Rode Andersen er anerkendt som en af landets dygtigste kokke, og var danmarksmester i østers-åbning.
Passionen for at være kok fik han da han arbejdede i køkkenet i forsamlingshuset i Møgeltønder, hvor han blev uddannet i 1990.
Inden han kom til Kong Hans havde Thomas Rode været souschef på Fakkelgården og siden Falsled Kro.
Thomas Rode Andersen har udgivet flere bøger om gode restauranter i Europe og kan opleves på Kanal 5 i programserien “4-stjerners middag” hvor han kommenterer på kendte menneskers evner i et køkken.