Sådan bliver du klar til festlige lejligheder uden salonbesøg

Sponsoreret indhold

Hvis man holder fester og store middagsselskaber, prioriterer mange at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det samme gør sig gældende, hvis du selv er inviteret ud til en festlig aften hos familie eller venner. At pynte sig hører sig næsten til en festlig aften med god mad og god vin. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man eksempelvis både skal forbi frisør- og neglesalonen inden festen. Vi vil derfor give dig nogle tips til, hvordan du kan blive klar til fest og opnå flotte resultater hjemmefra.

At flytte salonen hjem i stuen giver dig samtidigt mulighed for at have en afslappet dag eller aften med fokus på selvforkælelse. Hvorfor ikke sætte nogle timer af til wellness for dig selv inden din fest?

Flot hår og flotte negle – gør det selv

CND Shellac og Gelpolish er blevet meget populært blandt kvinder, som ønsker langtidsholdbar neglelak uden at skulle have lavet gele-negle. Man behøver dog ikke tage til neglesalonen for at få neglene lavet. Flotte negle med shellac kan du selv lave hjemmefra, hvis du sætter lidt tid af til det. Den ekstra tid, som du bruger, vil du få igen, fordi du får et langtidsholdbart look og undgår at skulle rette på din neglelak efter få dage.

Hvis du gerne vil have flot og skinnende hår, er det en rigtig god idé at give det en hårkur. Ved at lade hårkuren virke i en halv times tid eller længere, vil du give dit hår næring og samtidigt få hår, som ser blødt og skinnede ud. Efterfølgende kan du give det en god og nærende hårolie. På den måde kan du få hår, som ser sundt ud – som var det nyklippet fra frisøren. Du kan også bruge lidt ekstra tid på at style dit hår ved eksempelvis at lave krøller, hvis det er noget, som, du synes, er pænt.

En flot kjole eller nederdel kan også gøre en stor forskel. Som mand er en pæn skjorte eller en god parfume en rigtig god måde at blive festklar på. En mulighed er også som par at gøre forberedelserne til fest til en wellness-dag sammen med eksempelvis ansigtsmasker.

Wellness er i høj grad også god mad og vin

Vi brænder hos bord1.dk for den gode mad og vin. Wellness er derfor for os i høj grad også at nyde kvalitetsmad og vin. En dag med wellness hjemmefra tilføjes et ekstra element af selvforkælelse ved at blive afsluttet med en god middag. Måske ved du allerede en del om mad og vin og ønsker at holde en fest eller et middagsselskab, hvor du selv er meget indover. Du kan på vores hjemmeside finde vinanbefalinger og få inspiration til retter mv. og på den måde blive inspireret til din festlige lejlighed.

Hvis selskabet er større, er catering også en rigtig god måde at gøre det nemmere for dig selv. Du kan læse vores artikel om catering, hvis det er noget, du overvejer at gøre brug af. Det kan også være, at du mangler inspiration til at vælge en god restaurant til selskabet. På vores side finder du mange restaurantanmeldelser og anbefalinger.

About skribent